100 MM

Model: Jacqueline

Gisteren had ik een testshoot met mijn muze Jacqueline. De tweede testshoot na de lockdown. We zien elkaar heel regelmatig. Toch had ik haar door diverse omstandigheden, al een hele tijd niet voor mijn camera gehad. Maar gisteren voelde het weer zo vertrouwd als voorheen.
Meestal heb ik een 24-70 mm objectief op mijn camera, maar dit keer maakte ik daarnaast meer gebruik van mijn 100 mm objectief. Dit is een korte teleobjectief, waardoor je automatisch meer afstand houdt tot het model. Maar zelfs met het gebruik van een 100 mm objectief, is het voor mij onmogelijk om constant anderhalve meter afstand van het model te houden. Een enkele keer kom je kortstondig in elkaars zone. Al worden die momenten door bewustwording wel geminimaliseerd.
Het was heel fijn om Jacqueline weer voor mijn lens te hebben. Veel bijpraten en lekker gek doen voor de camera. Ik word altijd vrolijk als ze langskomt voor een bakkie koffie of om voor mijn camera te staan. En ook al is ze voor my by far het meest gefotografeerde model; Elke keer is het weer fun en dat vlakt nooit af. Elk moment met haar is bijzonder. Thnx Jacq!

Leave a Reply

Your email address will not be published.