Muzes

Nurcan, Patty, Jacqueline & Leontine

Soms word je ge├»nspireerd door een vrouw. Niet alleen vanwege haar uiterlijk, maar zeker ook door haar innerlijk. In mijn fotografie ben ik een aantal muzen tegengekomen, die ik steeds opnieuw wil fotograferen. Je raakt er ‘fotografisch’ verliefd op. Bij elke volgende shoot komen er steeds betere resultaten. Net als een klein kind niet kan wachten totdat het zijn verjaardag is, kan ik niet wachten op de volgende shoot met mijn muze. In de doka was vroeger de spanning niet meer te houden en wilde ik zo snel mogelijk de contactvellen zien. Benieuwd naar de beelden. De digitale intrede heeft een stukje van die magie weggehaald. Maar ook al kunnen we nu direct resultaten bekijken, ik kan nog steeds als een klein kind niet wachten tot de volgende shoot met mijn muze. Vier personen springen er wel uit in mijn fotografie. Nurcan, Patty, Jacqueline en Leontine. In de Griekse mythologie waren er negen muzen, dus ik hoop er nog vijf tegen te komen…

Leave a Reply

Your email address will not be published.