Nieuwe Site

Mijn oude site was gebouwd met een theme van WordPress. Om de bugs eruit te halen krijg je om de zoveel tijd een update. Maar bij de laatste update ging het verkeerd. Mijn site zag er niet meer uit. (Ja… ik weet dat ik een child-theme had moeten aanmaken) Nu was ik al langer ontevreden over mijn oude site. Deze was namelijk niet echt responsive, zodat het er niet uitzag op je mobieltje of iPad. Op het moment dat zo’n update verkeerd gaat is het natuurlijk balen. Achteraf ben ik toch wel blij dat dit gebeurde, omdat het me verplichtte iets aan mijn site te doen.
Mijn nieuwe site is gemaakt met Adobe Portfolio. Het is eigenlijk heel simpel om op deze manier je site te bouwen. En het is responsive. Meeste tijd was ik kwijt aan het selecteren van de beelden, die ik op de site zou zetten. Binnen 2 dagen was mijn site klaar. Voor het wijzigen van mijn DNS-gegevens (want het site-gedeelte wordt gehost door Adobe) had ik wel de hulp van mijn hoster nodig. (Thnx Robert van KSH Solutions!)
Gevolg van die wijziging was wel, dat mijn blog het niet meer deed. Mijn hoster heeft hiervoor een subdomein aangemaakt, waar ik deze blog naartoe kon verplaatsen. En nu werkt deze ook weer.
Ik heb de blog niet meer aan mijn site gekoppeld. Ik voorspel dat deze blog uiteindelijk zal verdwijnen. Weinig mensen lezen blogs. Het is veel makkelijker om (passief) naar een vlog te kijken. Maar ik ben geen vlogger… Dus voorlopig blijf ik hier bloggen.
Maar nu alles werkt: Neem gerust een kijkje op mijn nieuwe site. En ook al is het responsive; Op een groot scherm blijft het toch mooier kijken.

www.hoogantan.nl

Leave a Reply

Your email address will not be published.