Happy Chinese New Year

Vandaag is het Chinees Nieuw Jaar. Het jaar van de varken. Als je nog niet was begonnen met je goede voornemens voor het nieuwe jaar, dan heb je vanaf vandaag een tweede kans.
Tussen kerst en oud & nieuw ben ik wel enkele kilootjes aangekomen. Dus die gaan er af. Ik ga dit jaar proberen om gezonder te leven (voeding, beweging, ontspanning). Eén voornemen is wel genoeg voor mij.
Het moeilijke van voornemens is, om ze vol te houden. Ik weet van te voren, dat ik dit jaar zeker een aantal keren ongezond ga eten en waarschijnlijk ook (veel) te veel. Gewoon omdat het lekker is. Ik ben een mens, geen robot. En ik moet ook genieten van het leven. Maar daarna zal ik gewoon weer de draad oppakken en proberen gezonder te leven.
Succes met jullie voornemens en (nogmaals) de beste wensen!


Leave a Reply

Your email address will not be published.