Nieuw jaar, Nieuw Begin

Allereerst wens ik mijn lezers nog een heel goed nieuw jaar toe. De laatste vijf jaren heb ik niet regelmatig (understatement) een blog geschreven en ik weet dat dit desastreus is voor het aantal trouwe lezers / volgers van mijn blog. Ik ga nu ook niet beloven dat ik trouw, wekelijks een blog zal schrijven. Maar als ik iets leuks of interessants te melden heb, zal ik het hier plaatsen. En ik hoop dat het regelmatiger zal zijn dan de afgelopen jaren. C-41 (naam van mijn blog) staat voor ontwikkeling (analoge ontwikkelingsproces van kleurenfilm). Maar die ontwikkeling van mijn blog heeft jaren stilgestaan.
Vaak krijg ik ook het gevoel dat blogs tegenwoordig niet meer zoveel toe doen, zoals voorgaande jaren. Instagram post zijn veel makkelijker / sneller te plaatsen en tegenwoordig is bewegend beeld (YouTube) veel interessanter dan een lap tekst. Op Instagram ben ik aanwezig (@hoogantan), op YouTube (nog) niet.
Maar ook al is het misschien oubollig… ik heb het schrijven gemist. En ik vind het (weer) leuk om te schrijven; Dus pak ik het weer op. Een nieuw jaar, een nieuw begin!

One thought on “Nieuw jaar, Nieuw Begin”

Leave a Reply

Your email address will not be published.