Leuker kunnen ze het niet maken…

Als bedrijf moet ik mijn BTW elektronisch aangeven. Daarvoor krijg je van de Belastingdienst een gebruikersnaam en een wachtwoord (apart) toegestuurd, zodat je op een beveiligd stukje site kan inloggen en je BTW-aangifte kunt doen. Alleen bij de toezending van deze twee benodigdheden is al twee keer fout gegaan. Ruim twee weken geleden heb ik opnieuw een gebruikersnaam en wachtwoord opgevraagd en deze zou ik binnen tien werkdagen moeten ontvangen. Echter heb ik tot op vandaag nog helemaal niets binnengekregen. En hier komt het: Vandaag is de laatste dag van de aangifte.
Gelukkig zag ik dit al van tevoren aankomen en heb ik enkele dagen geleden via mijn accountant (die geen gebruikersnaam en wachtwoord nodig heeft) al aangifte gedaan. Pfew… de allereerste BTW-aangifte van Hoo Gan Tan fotografie toch op tijd. Soms kunnen ze het ook niet makkelijker voor je maken; gelukkig is daar een accountant voor.

One thought on “Leuker kunnen ze het niet maken…”

  1. Het pad van de ondernemer gaat niet altijd over rozen….maar er staan zoveel positieve zaken tegenover! Je ziet het, Hoo Gan, ik zie het zonnig en mag dat zeggen na lange jaren van ondernemerschap. Daar heb ik nooit spijt van gehad, ondanks dat het lang niet altijd op rolletjes liep.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *