Geen Tijd

Druk, druk, druk! Als zelfstandig ondernemer draai ik geen normale werkweek van 40 uur. Thuisgekomen, besteed ik nog wat tijd achter de comp, op zoek naar fotografie-gerelateerde dingen. Mijn oudste dochter, Jazzlyn, is ook net uit het gips na een heupoperatie en moet nu langzaamaan haar beenspieren weer opbouwen. En vraagt daardoor uiteraard extra aandacht. Ondertussen wachten er nog een stuk of 5 shoots op me, die ik nog moet inplannen en daarnaast wil ik ook nog heel graag met een aantal fotografen praten…

Jazzlyn had vandaag (en daar bedoel ik zondag mee) een kinderpartijtje bij een vriendinnetje van haar en het leek me een verstandig idee om haar te begeleiden, omdat ze nog niet goed kan lopen. We (ouders van de ‘jarige’, in totaal met Jazzlyn 6 kinderen en ik) zijn naar de film geweest: Chicken Little! Ik ga heel zelden naar de bios. Ontzettend leuke film, erg van genoten en even de druk eraf. Moet ik vaker doen… even ontspannen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.