Nieuw Huis?

Ingeloot voor een nieuw huis dat in 2007 geleverd wordt. Floriande, lekker ruim huis. Gisteren een gesprek gehad met een verkoopmedewerker van het Bouwfonds. Na het gesprek even naar de plek gereden waar ze het huis gaan bouwen en uiteraard enkele foto’s gemaakt. We wisten al, dat er een elektriciteitslijnen liepen, op circa 35 meter van dat nieuwbouwproject. Maar als je daar dan staat; zijn die draden en masten veel werkelijker en groter. 1 week bedenktijd…

Elektriciteit

2 thoughts on “Nieuw Huis?”

  1. Hoi hoi, hebben die kabels naast dat ze het zicht belemmeren ook nadelige gevolgen voor de gezondheid?? Ik hoop dat je dat hebt nagevraagd…want je hoort daar weleens nare dingen over. Groetjes, Pat

  2. Hey Pat! Leuk je hier te zien 🙂

    Diverse onderzoeken geven geen echt antwoord of er verband is tussen de elektromagnetische velden, die hoogspanningskabels veroorzaken en tal van ziektes, waaronder leukemie. Toch wil VROM de veiligheidszone vergroten naar 70 meter… Ik zit nog steeds te twijfelen, maar ik neig naar een ‘nee’.

Leave a Reply

Your email address will not be published.