Laatste Shoot van 2020

Sinds afgelopen dinsdag zitten we in een lockdown. Om me heen zijn er enkele fotografen die doorwerken (met inachtneming van de geldende regels). Ik heb besloten dat ik in ieder geval tot en met 19 Januari 2021 geen shoots meer doe. Er stonden nog enkele shoots gepland voor deze maand, maar die worden opnieuw ingepland in het nieuwe jaar.
Vorige week had ik een gave shoot met mijn muze Leontine. Toen nog niet beseffende, dat dit de laatste shoot van het jaar zou zijn. Zoals ik vaker doe, eindigde ik de shoot met daglicht. Er kwam veel licht in de studio. Afhankelijk van de positie van de zon, valt één kant (één muur) in de schaduw, wat heel mooi zacht licht geeft. Maar dit keer besloten we de andere kant te gebruiken. Hard licht.
Het is uitdagend om met hard zonlicht te werken, want een kwartier later is de stand van de zon al veranderd en daardoor ook het licht. Maar het werken met het harde daglicht was zeker een mooie afsluiting van de shoot. Het was weer een feestje om Leontine voor mijn camera te hebben en de shoot was een mooie afsluiting van mijn (fotografie)jaar.
Ik hoop in het nieuwe jaar meer vrij werk te maken en meer interessante opdrachten binnen te halen. Tot die tijd wens ik jullie alvast fijne feestdagen en de beste wensen voor het nieuwe jaar. Blijf gezond!

Leave a Reply

Your email address will not be published.