Snuffelstage

Begin deze maand moest mijn jongste dochter een dagje ‘snuffel-stage’ lopen. Zij besloot dat bij haar vader te doen. Als je denkt dat stage lopen bij een familiaire relatie eenvoudiger is, dan heb je het bij mij mis. Ik besloot haar in te zetten als assistent bij een shoot met mijn meest ervaren model, Leontine.
Zoals gewoonlijk begin ik met een bak koffie en een gesprek met het model. Nu werd Kaithy daar ook in betrokken. Tijdens het gesprek vertelde ik haar, dat de shoot al zonder camera, bij dit koffiemomentje begint. Ook vertelde ik haar waar ik op let bij een model tijdens het gesprek. Leontine vertelde haar veel over het werk als model. Van twee kanten werd ze bestookt met informatie.
Tijdens de shoot heeft ze heel goed geholpen en de laatste momenten mocht zij zelf ook de camera in de hand nemen. En hoewel er hard gewerkt is, hebben we ook alle drie veel lol gehad. Een leuke, leerzame dag in de studio.

Foto gemaakt door Kaithy Tan. Model: Leontine

Leave a Reply

Your email address will not be published.