Leontine

 

Soms komen er mensen in je leven, die veel voor je gaan betekenen. Zijn die ontmoetingen toevallig, werk je er onbewust aan mee, of is het gewoon het lot? Ik vind het heel bijzonder dat Leontine in mijn leven is gestapt. We kunnen urenlang met elkaar praten. En hoe meer ik met haar praat, des te meer ik ontdek, dat onze karakters veel overeenkomsten vertonen. In korte tijd is zij een close vriendin van me geworden. Praten, lachen en elkaar inspireren.
Afgelopen donderdag stond ze weer eens voor mijn camera. Fotograferen met haar is geen werken, maar genieten. En dit gevoel wat ze geeft, herinnert me eraan waarom ik voor dit vak heb gekozen. Na een uurtje zijn we al klaar en hebben we geschoten wat we wilden hebben.
Leontine heeft (heel lief) lunch voor ons beiden meegenomen. En na een intensief uurtje fotograferen en een paar minuten in de keuken, genieten we samen van haar heerlijke zelfgemaakte soep, lekker brood en andere dingen.
Afgelopen donderdag was werkelijk een feestje van binnenkomst tot afscheids-hug. Thnx voor deze mooie dag Leontine!

Leave a Reply

Your email address will not be published.