Sucker For Beautiful Legs

marit201611

Naast mijn i1 Display Pro had ik vorige week ook een achtergronddoek gekocht. Een vrij druk achtergronddoek… Met scherptediepte en/of met licht moet ik er voor zorgen dat het doek niet te veel aandacht opeist. Dat wilde ik natuurlijk wel snel uitproberen.  Afgelopen vrijdag had ik een test-de-spiksplinter-nieuwe-achtergronddoek-shoot staan met Marit.
“Doe je benen iets wijder.”
Ik hoor het mezelf zeggen in de studio en besef dat dit best raar kan klinken. Maar gelukkig kent Marit me wat langer dan vandaag. Sinds 2007 staat ze regelmatig voor mijn camera. In ‘my-own-creative-time’ vind ik het fijn om met haar te oefenen, experimenteren en grenzen op te zoeken. Het is altijd gezellig, maar er wordt ook serieus en hard gewerkt in de studio. Ze doet haar best om de beelden, die ik in mijn hoofd heb, te realiseren. Met een kritisch oog kijkt ze tussentijds mee op het scherm en samen kijken we dan wat er verbeterd kan worden. Het is elke keer weer fijn om met haar samen te werken. Teamwork.
I’m a sucker for beautiful legs. Ik kijk graag naar mooie vrouwenbenen, maar in mijn persoonlijke fotografie komt dat (te) weinig aan bod. Een goede verklaring heb ik daar niet voor. Tijdens het selecteren en editten zie ik gave beelden voorbij komen. Maar bij dit beeld blijf ik net even wat langer staren. Nice legs… love it!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *