Feni

In de eerste jaren dat ik fotografeerde, richtte ik mijn camera op alles wat los en vast zat. Bloemen, stillevens, architectuur, mensen… you name it, I got it.
Het fotograferen van vrouwen is een stuk later begonnen. In mijn studententijd tijdens een kunstexcursie in Barcelona maakte ik kiekjes van mijn vrouwelijke klasgenoten. Daar zijn mijn interesses in fotografie en vrouwelijke schoonheid samengesmolten. Sindsdien heb ik dat nooit meer losgelaten. Vrouwelijke schoonheid is het meest voorkomende onderwerp in mijn fotografie. En mijn portfolio bestaat geheel uit vrouwenfiguren.
Ik bof maar met een vrouw, die achter mijn fotografie staat. Een vrouw die me rustig laat werken, wanneer ik een 1-op-1 naaktshoot heb. Een vrouw die er geen problemen mee heeft, dat de meeste van mijn contacten vrouwen zijn. Een vrouw die er geen problemen mee heeft, dat ik close omga met mijn mooie oefen-modellen. Een vrouw die er geen moeite mee heeft dat ik regelmatig contact heb, met ‘mijn’ lieve, mooie art-director.
Ik besef me elke dag dat ik bof met zo’n zorgzame, lieve vrouw! Een vrouw die me steunt in moeilijke tijden. Die er altijd voor me is. En ik ben er ook voor haar. Een vrouw waarmee ik samen oud wil worden en mijn leven wil delen. I love you Feni. You are my number one!

One thought on “Feni”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *