Fijne Feestdagen

Het ziet er hier tamelijk wit uit en volgens mij wordt het ook een witte kerst. Onder de boom met ballen, hoop ik dat er een cadeau voor je ligt. Het gaat niet zozeer om het cadeau zelf, maar het gaat erom dat de kerstman aan je heeft gedacht. Want daar draait het om me de kerstgedachte: Liefde en aandacht voor de ander. En het maakt niet uit wat voor geloof je aanhangt; De kerstgedachte zou iets universeels moeten zijn. Elk geloof gaat uit van het goede, niet van het slechte. Respect voor elkaar en samen op weg naar een gelukkig nieuw jaar. Voor een betere wereld hoef je niet groots te zijn. Een Chinese gezegde luidt: Als je geen ster aan de hemel kunt zijn, wees dan een lampje in huis. En als iedereen voor zijn/haar naaste omgeving een lampje is, wordt het vanzelf mooier op de wereld. Blijf schijnen! Tot zo ver mijn kerstgedachte….

Fijne feestdagen iedereen!

5 thoughts on “Fijne Feestdagen”

  1. Mooi geschreven, Hoo Gan!
    Ik wens jou, vooral nu je definitief hebt gekozen voor de fotografie, een heel succesvol jaar toe! Ook je gezinnetje fijne feestdagen toegewenst!

  2. Ik ben een regelmatige bezoeker van je weblog, maar laat niet vaak een reactie na, vandaag wil ik dat wel doen en je een fijn en boeiend 2008 toewensen!

    van harte!

  3. Dank je wel Marie Jeanne! Vind het altijd leuk om te zien dat er ook bezoekers zijn van onze zuiderburen. Laat gerust een reactie achter. Wens jou en natuurlijk ook alle andere lezers een gelukkig en gezond nieuwjaar toe met heel veel mooi licht.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *