Probleem waarschijnlijk opgelost

Het mailprobleem is waarschijnlijk opgelost. Ik kreeg vannacht van mijn andere mailaccount (zelfde server) opeens meer dan 600 mailtjes binnen (voornamelijk spam, dat wel). Mocht je wel heel lang op een antwoord wachten en mocht ik je mailtje nog niet beantwoord hebben, probeer het dan nog eens. Misschien is je mailtje kwijtgeraakt.
Enige manier om te checken of het nu wel goed werkt is door mij een mailtje te sturen. I love mail, vooral wanneer je er een betaalde opdracht voor me in hebt staan! 🙂

2 thoughts on “Probleem waarschijnlijk opgelost”

  1. Het is meer jammer als je niet zonder techniek kan…
    We zijn zo gewend aan techniek om ons heen; mobieltjes die kunnen bellen, internetten en foto’s maken, fototoestellen uitgerust met geraffineerde computertechniek die zorgen dat je licht perfect in veschillende zones wordt gemeten in een fractie van een seconde de juiste belichting berekent. En ook mail die in een fractie van een seconde een hele hoop informatie waar ook ter wereld kan bezorgen. En als iets niet werkt, kunnen we ons ergeren of het minimaal jammer vinden.
    Toen ik vannacht die meer dan 600 mailtjes binnenkreeg dacht ik bij mezelf… tja… het is toch ook wel soms fijn als je mailbox voor een tijdje gesloten kon zijn.
    Maar ik ben blij dat alles (waarschijnlijk) weer werkt 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *