Mac & ChuckNance

In een eerdere post schreef ik over mijn twijfel of ik zou overstappen op een Mac. Bart van ChuckNance nodigde me uit om zijn Mac te bekijken. Vandaag ben ik naar Gorinchem gereden om zijn reclamebureau en zijn Mac te bewonderen. Een 30″ Apple Cinema Display staat aangesloten aan zijn Mac Pro met een octo-core processor. Een beetje te veel van het goede voor mij…
Bart is een erg energiek mannetje vol creativiteit. We hebben heel wat gepraat over reclame en fotografie onder genot van een lunch bij Solo. Het deed me weer even denken aan mijn opleiding (Vormgeving en Communicatie), waarbij marketing, reclame en PR de boventoon voerden. Leuke herinneringen.
Maar Bart heeft me overtuigd… het wordt (einde van dit jaar of begin van volgend jaar) dan wel geen octo-core Mac Pro, maar wellicht een 24″ iMac!

Thnx Bart voor de gezellige en informatieve middag!

4 thoughts on “Mac & ChuckNance”

  1. Zo, dat zijn nog eens plannen! ‘k Heb geen idee wat de voordelen zijn t.o.v. mijn gewone PC maar je zult zeker heel goede redenen gevonden hebben om dit besluit te nemen.

  2. Nou tof, ik heb zelf nog lekker gewoon een pc (wel laptop). Maar goed ik vind ze ook wel mooi en ze werken volgens mij ook best wel fijn. Maar ik ga nog niet overstappen. Succes ermee

  3. Een overstap zit niet direct in mijn planning, ik zou ook niet weten waarom. Macs zijn wel mooie toestellen, krachtig en gebruiksvriendelijk. Veel plezier ermee!

  4. Ik ben een jaar of 4 geleden overgestapt op een iMac. Heb nu een iMac met Core dual processor en heb nog geen minuut spijt gehad. In al die jaren, en ik lieg niet, is de Mac pas één keer vastgelopen. Dat was in mijn Windows periode wel anders. Er zijn nog wel meer voordelen, maar die ken je zelf ongetwijfeld ook wel. Ik weet wel zeker dat je een geweldig verstandig besluit neemt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *