Marlies

Gisteren een (test)shoot gehad met Marlies. Langer dan een half jaar geleden had ik haar een shoot beloofd, maar het is er steeds niet van gekomen. Vandaag hadden we even de tijd om kennis te maken en heel even te schieten.

Jammer dat tijdens de sessie 1 van mijn belangrijkste objectieven het begaf (EF 50/1,4). Het euvel met de motor van de autofocus heeft voor de tweede keer toegeslagen bij dit objectief. Canon heeft bij dit objectief ook eigenlijk voor een te ‘lichte’ motor gekozen, waardoor dit een regelmatig voorkomend probleem is. Misschien toch tijd voor een andere objectiefkeuze…

Aanstaande dinsdag ga ik weer shooten met Marlies, maar dan met visagiste en styliste erbij 😉

3 thoughts on “Marlies”

  1. Ha Hoo-Gan!

    Volgens mij heb je je zevenmijlslaarzen gevonden, je maakt nu wel erg grote stappen voorwaarts. Man, je wordt met de dag beter!

    Binnenkort weer samen een shoot. Wij houden elkaar wel (of jij mij) actief.

    Zoen en tot gauw,

    Anneloes Glas

  2. Verdorie! Mijn 50 1.4 is laatst ook kapot gegaan! Hetzelfde probleem zo te horen.. autofocus werkte ineens niet meer. Ben nog aan het uizoeken hoe ik hem laat repareren, heb nog net garantie (binnen 2 jaar).

    Mooie foto Hoo Gan en Marlies! Complimenten 🙂 Heel naturel, met de prachtige sproeten en mooie krullen.

  3. Hoo Gan, Hopelijk kan je onze 1e gesprekken nog herinneren… ik zag al wat in je..en ik denk dat je een goeie fotograaf bent en nog beter gaat worden…en dit bewijst het al. Kijk nou wat een mooie platen je aan het schieten bent! Te gek man! Ik heb gewoon zin om een keertje bij je langs te komen als ik in NL ben! Lekker bij kletsen en kan je weer eens een testje doen 🙂 En dan anders dan voorheen… gewoon lekker naturel zoals jij het fijn vind.

    Liefs,

    Jen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *