Bolle Buiken en Kleine Wondertjes

Sinds februari heeft mijn site geen update meer gehad. In die tussentijd zijn er dus geen nieuwe beelden op mijn site geplaatst. Ik weet dat het belangrijk is, dat je je site continu vernieuwt en daarnaast wil ik ook graag nieuw werk laten zien. Maar veel van mijn nieuwe werk is in opdracht en/of naakt. Daarom kan ik mijn nieuwe werk niet altijd laten zien.
Van sommigen heb ik wel toestemming gekregen. Leuk waren de shoots met ‘wondertjes uit het leven’. Zo was een nichtje van me hoog zwanger en heb ik haar een week voor de bevalling gefotografeerd in een ‘witte’ en een ‘zwarte’ serie. Ondertussen is kleine Loïs geboren… een super mooi en lief meisje!

 

Daarnaast was ik ook op kraamvisite bij Nurcan, 1 van mijn allereerste ‘modellen’, die tot mijn intieme vriendenkring behoort. Zij was bevallen van Iris. De kleine heeft de schoonheid van haar moeder!  (Ja Muz… Iris heeft ook wel wat van jou hoor!)

Het was ontzettend leuk om deze ‘kleine wondertjes’ te fotograferen. Eens een keer iets anders dan ‘modellen’ voor je camera…

2 thoughts on “Bolle Buiken en Kleine Wondertjes”

  1. Mooie foto’s! Ik hoop dat het naar meer smaakt 😉
    Vind vooral de eerste witte foto echt prachtig. Liefde spat er vanaf!
    Gefeliciteerd voor al de wondertjes op deze wereld.

  2. Hey oompie, wat een mooie foto’s en wat een mooie modellen 😉
    Enne niet normaal groot was die buik zeg!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *