Voor De Camera

Een aantal jaartjes terug heeft Anne-Loes Glas een foto van mij gemaakt tijdens een shoot met drie modellen, waarbij we (Anne-Loes en ik) allebei fotografeerden. Ik kwam het beeld vandaag weer tegen bij het bekijken van plaatjes die op mijn computer staan. Achter de camera voel ik me meestal veilig. De camera voelt aan als een soort ‘schild’. Voor de camera voel ik me meestal onzeker. Dit beeld is 1 van de weinige uitzonderingen. Ik vind het een grappig beeld, maar toch sta ik liever -achter- de camera.

5 thoughts on “Voor De Camera”

  1. Leuke foto, je kijkt lekker duister en een “Joker” grijns…en al die vrouwen om je heen….wat een straf he?

    En wat doet die hand van die dame links daar dan, hehehehe….

  2. ik vind het een erg mooie foto geworden! goede sfeer, mooi gebruik gemaakt van het licht. kan me voorstellen dat je je veilig voelt achter de camera. ik voel me niet altijd veilig voor de camera en dat komt dan wie erachter staat ;). heb 9 van de 10 x wel fotografen gehad waar ik mezelf op mn gemak voelde.

  3. Die grijns van jou doet me meer aan zo’n bad guy van een kungfu film denken. Maareh, als ik met drie vrouwen om me heen zou staan zou ik waarschijnlijk ook met zo’n grijns staan hoor! 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *