Camera Mee!

Een tijdje geleden was ik met de kids naar Ahoy gegaan voor een optreden van K3. Het was een supergaaf optreden van die drie meiden en ze gaven een hele goede show. Ik was in de veronderstelling, dat je bij concerten geen camera mocht meenemen, dus liet ik mijn fotospulletjes gewoon thuis. In de lange rij voor de ingang zag ik dat veel mensen met een grote fototas gewoon naar binnen kwamen… Spijt, spijt! Zou best wel eens een fotoshoot willen doen met die drie meiden.
Tweede Kerstdag zijn we naar het nieuwe Luxor Theater gegaan voor ‘Sesamstraat Live’. Weer niet mijn camera meegenomen en binnen zag ik een aantal personen met een digitale reflexcamera… Spijt, spijt! Gelukkig had ik mijn vrouw voor kerst een digitaal compactje gegeven en die had ze meegenomen. Maar het is toch niet zo ‘lekker’ schieten als mijn eigen camera. Dus voortaan toch maar mijn eigen camera mee!

Bert

Leave a Reply

Your email address will not be published.